Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 57

Hotell Bäckagården

Ystad, Ruotsi

Charlotte Berlins Museum on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Internet
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Mikroaaltouuni
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku

Charlotte Berlins Museum ja Stortorget (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 0,4 km:n päässä kohteesta Ystadin teatteri ja 0,5 km:n päässä kohteesta St Maria Kyrka (kirkko). Tässä majoituspaikassa on 7 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä) kuuluu palveluihin. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on kannettava tuuletin ja pimennysverhot. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys.

  • Lemmikit: 200 SEK per majoitustila per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 7 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka ei tarjoile alkoholia.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Hotell Bäckagården kartta

Osoite

Hotell Bäckagården

Dammgatan 36

27142

Ystad, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme