Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 65

Karunakarala Ayurveda Resort

Wennappuwa, Sri Lanka

Joen rannalla



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Internet
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Lastenallas
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
All inclusive
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

Karunakarala Ayurveda Resort sijaitsee joen rannalla, ja St Anthony's Church ja Negombo Beach Park sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 8,9 km:n päässä kohteesta Negombon ranta ja 12,2 km:n päässä kohteesta Ave Maria Convent. Kaikissa 47 huoneessa on ilmastointi ja jääkaappi. Huoneiden Select Comfort -patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas sekä vuokrattavat polkupyörät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Tämän hotellissa ravintolan, Herb & Spice Restaurant, joka on yksi sen 2 ravintolasta, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–9.30.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 25 USD per ajoneuvo menopaluu
  • Vauvansänky: 20.0 USD per yö
  • Lisävuode: 20.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 6.00–18.00.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Kansallisten tai paikallisten lakien mukaan ilmastoinnin saatavuus voi olla rajoitettua tiettyinä aikoina vuodesta.
  • Tämä majoituspaikka ei tarjoile alkoholia.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Karunakarala Ayurveda Resort kartta

Osoite

Karunakarala Ayurveda Resort

Centra Paradise Park

61110

Wennappuwa, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme