Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

Klockargården Hotell

Tällberg, Ruotsi

Klockargården Hotell sijaitsee maaseudulla, ja Leksand Sommarlandin lomakeskus ja Leksand (golfkenttä) sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä.



Hotellin mukavuudet

Baari
Tupakointi ei sallittu

Klockargården Hotell sijaitsee maaseudulla, ja Leksand Sommarlandin lomakeskus ja Leksand (golfkenttä) sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Dalhalla sijaitsee 21,2 kilometrin ja Orsandbaden 10,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu poreallas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Käytössäsi on matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Restaurang Klockargården palvelee majoitusliikkeen asiakkaita tai voit hyödyntää majoitusliikkeen välipalabaarin/delin. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksuton buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin. Kaikkien 41 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja pimennysverhot.

Klockargården Hotell kartta

Osoite

Klockargården Hotell

Siljansva Gen 456

79370

Tällberg, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme