Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 41

Youth Hostel St. Moritz

St. Moritz, Sveitsi

Läheltä löytyy Corviglian laskettelukeskus.



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Puutarha
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Suihku

St. Moritzin järvi ja Engadinin laakso sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hiihtämiseen soveltuva hostelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta San Karl St. Moritz-Badin kirkko ja 1 km:n päässä kohteesta Ovaverva Pool and Spa. Tässä majoituspaikassa on 91 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Vietä päivä rinteissä tai kokeile jotain muuta - muun muassa vuokrattavat polkupyörät kuuluu hotellin palveluihin. Tämän hostellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, suksivarasto ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Pääset rinteisiin rivakasti hiihtokuljetuksilla (lisämaksusta). Youth Hostel St. Moritz tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–9.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupungin perimä vero: 1.50 CHF per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Omatoiminen pysäköinti: 10 CHF per päivä
  • Lemmikit: 15 CHF per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Illallistapahtuma: 19.50 CHF

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Youth Hostel St. Moritz kartta

Osoite

Youth Hostel St. Moritz

Via Surpunt 60

7500

St. Moritz, Sveitsi

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme