Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 29

Apartamentos Azul Playa

Santanyí, Espanja

Cala d'Orin huvivenesatama on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Lastenallas
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Mikroaaltouuni
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja

Apartamentos Azul Playa sijaitsee rannalla, ja Cala d'Orin huvivenesatama ja Cala Ferrera Beach 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 20,4 km:n päässä kohteesta Cala Llombardsin ranta ja 0,7 km:n päässä kohteesta Michael's Diving School. Tässä majoituspaikassa on 31 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on liesi ja mikroaaltouuni. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on muun muassa tallelokero. Huone siivotaan vain arkipäivisin, ja ilmaisia vauvansänkyjä on saatavilla pyynnöstä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Cala Ferrera Beach - 0,2 km / 0,1 mi
Caló des Corral - 0,5 km / 0,3 mi
Michael's Diving School - 0,7 km / 0,4 mi
Cala Gran - 0,9 km / 0,6 mi
Cala Serena - 1 km / 0,6 mi
Caló de ses Dones - 1,3 km / 0,8 mi
Cala d'Orin huvivenesatama - 1,7 km / 1 mi
Caló des Pou - 3,1 km / 1,9 mi
Cala Sa Naun lahti - 3,4 km / 2,1 mi
Caló de ses Egosin poukama - 3,4 km / 2,1 mi
Cala Mitjana - 3,6 km / 2,2 mi
Cala Estretan poukama - 4,4 km / 2,7 mi
Mondragon luonnonpuisto - 6,9 km / 4,3 mi
Caló de Sa Torre - 6,9 km / 4,3 mi
Mondragón poukama - 6,9 km / 4,3 mi

Lähin suuri lentokenttä on Palma de Mallorca (PMI) - 58,8 km / 36,5 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas sekä sisäuima-allas. Restaurante palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää kahvilan tarjonnan. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–9.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 0.55 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.28 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 2.20 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 1.10 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 15 EUR aikuisille ja 15 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

Apartamentos Azul Playa kartta

Osoite

Apartamentos Azul Playa

Avinguda Cala d'Or 21

07669

Santanyí, Espanja

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme