Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 46

BLUESEA Club Martha’s

Santanyí, Espanja

Caló des Pou on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Lastenallas
Televisio
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Tennis
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Leivänpaahdin
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Puutarha
Mikroaaltouuni
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
All inclusive
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Veranta
Perheystävällinen

BLUESEA Club Martha’s sijaitsee valtameren rannalla, ja Cala d'Orin huvivenesatama ja Caló des Pou 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen huoneistohotelli sijaitsee 19,4 km:n päässä kohteesta Cala Llombardsin ranta ja 1,2 km:n päässä kohteesta Caló de ses Egosin poukama. Tässä majoituspaikassa on 279 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu myös taulutelevisio. Varusteluun kuuluu puhelin, mikroaaltouuni ja vedenkeitin. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Kokeile palveluihin kuuluvaa 3 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös ulkotenniskenttä ja kuntokeskus. Tämän välimerellisen huoneistohotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Tämän huoneistohotellin 2 ravintolaan kuuluu Restaurante Buffet, jonka erikoisuus on kansainvälinen keittiö. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa.

Seuraavat tilat on suljettu kausittain joka vuosi. Ne on suljettu 01. toukokuuta – 30. syyskuuta:
  • Yksi uima-altaista

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 0.83 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.41 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 3.30 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 1.65 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 18 EUR per henkilö yhteen suuntaan
  • Kuljetuksen hinta per lapsi: 18 EUR (yhteen suuntaan), (max. ikä 18 vuoden ikäiset)
  • Omatoiminen pysäköinti: 10 EUR per päivä
  • Tallelokero huoneessa: 12 EUR per viikko

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

BLUESEA Club Martha’s kartta

Osoite

BLUESEA Club Martha’s

Parc De La Mar 6

7660

Santanyí, Espanja

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme