Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 87

Iberostar Waves Club Cala Barca

Santanyí, Espanja

Cala d'Orin huvivenesatama on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Lastenallas
Televisio
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Aurinkotuolit
Minibaari
Puutarha
Mikroaaltouuni
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
All inclusive
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Kestävä
Perheystävällinen

Iberostar Waves Club Cala Barca sijaitsee rannalla, ja Cala d'Orin huvivenesatama ja sa Barca Trencada 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä all inclusive -tyyppinen majoituspaikka sijaitsee 34,6 km:n päässä kohteesta Es Trencin ranta ja 18 km:n päässä kohteesta Cala Llombardsin ranta. Tässä majoituspaikassa on 695 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa mikroaaltouuni ja taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Mondragón poukaman ranta - 1 km / 0,6 mi
Caló de Sa Torre - 1 km / 0,6 mi
Cala d'en Borgit Beach - 1,1 km / 0,7 mi
Caló des Burgit - 1,1 km / 0,7 mi
Mondragon luonnonpuisto - 1,2 km / 0,8 mi
Mondragón poukama - 1,5 km / 0,9 mi
S'Amaradorin ranta - 2,1 km / 1,3 mi
Caló d'en Perdiu - 2,4 km / 1,5 mi
Parque Natural de Mondragó - 2,6 km / 1,6 mi
Cala d'Orin huvivenesatama - 4,2 km / 2,6 mi
Caló de ses Egosin poukama - 4,4 km / 2,7 mi
Caló des Pou - 4,5 km / 2,8 mi
Sa Barca Trencada - 0,7 km / 0,5 mi
Cala Gran - 6,4 km / 4 mi
Caló de ses Dones - 6,5 km / 4,1 mi

Lähin suuri lentokenttä on Palma de Mallorca (PMI) - 56,4 km / 35 mi

Käytössäsi on business center, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 8 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: vesiliukumäki ja kuntokeskus. Tämän majoituspaikan palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Tämä majoituspaikka toimii täysihoitoperiaatteella. Huonehintoihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Baleares, yksi majoituspaikan 5 ravintolasta tarjoaa ruokia joka makuun. Käytössäsi on allasbaari sekä 3 baaria.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 0.83 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.41 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 3.30 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 1.65 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Huoneessa olevasta tallelokerosta veloitetaan maksu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

Iberostar Waves Club Cala Barca kartta

Osoite

Iberostar Waves Club Cala Barca

Sa Barca Trancada, s/n

7691

Santanyí, Espanja

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme