Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 36

NH Prague City

Praha, Tsekki

Kaupungissa Praha (Praha 5)



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Pesukone
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Sauna
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Mikroaaltouuni
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Kuivaaja
Työpöytä
Sähköauton laturi
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Tanssiva talo ja Venceslauksen aukio sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä luksusluokan hotelli sijaitsee 4 km:n päässä kohteesta Vanha kaupunginaukio ja 4,3 km:n päässä kohteesta Prahan astronominen kello. Kaikkien 308 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on business center, limusiini- / town car -palvelu ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 730 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 15 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi kuntoklubi sekä sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintola, Costa Praga, on hyvä paikka illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja ympärivuorokautinen huonepalvelu. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen mukaan otettava on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupungin perimä vero: 50.00 CZK per henkilö per yö korkeintaan 60 yöstä.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu mukaan otettavasta aamiaisesta: noin 250–350 CZK per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 650 CZK per ajoneuvo menopaluu
  • Katettu omatoiminen pysäköinti: 790 CZK per yö
  • Lemmikit: 625 CZK per majoitustila per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

NH Prague City kartta

Osoite

NH Prague City

Mozartova 261/1

15133

Praha, Tsekki

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme