Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 74

Adria Hotel Prague

Praha, Tsekki

Vanha kaupunginaukio lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Puutarha
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Adria Hotel Prague sijaitsee keskustassa, joten Venceslauksen aukio löytyy kivenheiton päästä ja Vanha kaupunginaukio puolestaan vain 7 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä hotelli sijaitsee 0,7 km:n päässä kohteesta Prahan astronominen kello ja 1 km:n päässä kohteesta Palladium. Kaikkien 89 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Käytössäsi on business center, limusiini- / town car -palvelu ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 110 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja, alennus lähistöllä sijaitsevan kuntoilutilan käytöstä ja juhlasali. Hotellin ravintola, Triton Restaurant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00. Hotelstars Union määrittää viralliset tähtiluokitukset maassa Tšekki. Tämän majoituspaikan luokitus on 4 stars, mikä tällä sivustolla näytetään 4 tähtenä.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupungin perimä vero: 50.00 CZK per henkilö per yö korkeintaan 60 yöstä.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 840 CZK per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)
  • Valet-pysäköinti: 950 CZK per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 2 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Adria Hotel Prague kartta

Osoite

Adria Hotel Prague

Vaclavske Namesti 26

110 00

Praha, Tsekki

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme