Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

Avra Imperial Hotel

Platanias, Kreikka

Tavrontis Beach on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Lastenallas
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Sauna
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Tennis
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Merinäköala
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
All inclusive
Työpöytä
Sähköauton laturi
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Orthodoxos Akadimia Kritisin oppilaitos sijaitsee 0,9 kilometrin päässä ja Manousakis Winery 20,6 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 25,3 km:n päässä kohteesta Hanian vanha venetsialainen satama ja 29,7 km:n päässä kohteesta Falassarnan uimaranta. Tässä majoituspaikassa on 328 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke tai terassi. Maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä) kuuluu palveluihin. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja express-sisäänkirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 2000 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 10 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen valet-pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 4 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: ulkotenniskenttää ja kuntoklubi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Basilico, joka on yksi majoituspaikan 5 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu Välimeren keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Käytössäsi on rantabaari ja allasbaari. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile myös palveluihin kuuvaa 3 baaria.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–29.2. välisenä aikana 4.00 EUR per majoitustila per yö
  • Kaupungin perimä vero: 1.3.–31.10. välisenä aikana 10.00 EUR per majoitustila per yö
  • COVID-19-testausmaksu (antigeeni-/pikatesti): 20 EUR per henkilö, per yöpyminen.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lemmikit: 20 EUR per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 500 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä huhtikuusta marraskuuhun.
  • Uima-allasta voi käyttää klo 9.00–19.00.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Enintään 2 korkeintaan 11 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä joko negatiivinen COVID-19-testitulos tai todiste täydestä COVID-19-rokotussarjasta.
  • Negatiivinen COVID-19-testitulos vaaditaan kaikilta vähintään 5-vuotiailta asiakkailta. COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 10-vuotiailta asiakkailta.
  • Majoituspaikka vaatii kaikkia asiakkaita tekemään antigeeni-/pikatestin paikan päällä COVID-19:n varalta (20 EUR per henkilö, per yöpyminen).
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Avra Imperial Hotel kartta

Osoite

Avra Imperial Hotel

Kolymvari

73006

Platanias, Kreikka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme