Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 35

Scandic Segevång

Malmö, Ruotsi

Kaupungissa Malmö (Norr)



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Sauna
Kuntosali
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Työpöytä
Sähköauton laturi
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Prison Island Amusement Center sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä ja Humanitetens Hus 6 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä golfin pelaamiseen soveltuva hotelli sijaitsee 4,2 km:n päässä kohteesta Malmo Golf Club ja 4,4 km:n päässä kohteesta Moderna museet Malmö. Tässä majoituspaikassa on 169 kodikasta huonetta. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja silitysrauta/-lauta. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Prison Island Amusement Center - 3,3 km / 2,1 mi
Malmo Golf Club - 3,8 km / 2,3 mi
Humanitetens Hus - 4 km / 2,5 mi
Thottska Huset - 4,1 km / 2,6 mi
St Gertrud - 4,2 km / 2,6 mi
Moderna museet Malmö - 4,2 km / 2,6 mi
St Petri Kyrka (kirkko) - 4,5 km / 2,8 mi
Stortorget (aukio) - 4,6 km / 2,9 mi
Folkets Park (puisto) - 4,6 km / 2,9 mi
Malmön kaupungintalo - 4,7 km / 2,9 mi
Malmö Borshus (kokouskeskus) - 4,7 km / 2,9 mi
Kustaa Adolfin tori - 4,8 km / 3 mi
Form Design Center - 4,8 km / 3 mi
Lilla Torg (tori) - 4,9 km / 3 mi
Kogg Museum - 4,9 km / 3 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Malmö (MMX-Sturup) - 30 km / 18,6 mi
Kastrupin lentokenttä (CPH) - 36,7 km / 22,8 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Malmö (MMX-Sturup).

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja hissi. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 372 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 10 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas, sauna ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, piknikalue ja juhlasali. Köksbaren palvelee majoituspaikan asiakkaita tai voit hyödyntää majoituspaikan välipalabaarin/delin. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin.
  • Lemmikit: 200 SEK per majoitustila per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 150 SEK
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 250 SEK

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 5 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Scandic Segevång kartta

Osoite

Scandic Segevång

Segesvängen

212 27

Malmö, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme