Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 77

Havshotellet

Malmö, Ruotsi

Kaupungissa Malmö (Väster)



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Merinäköala
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Mikroaaltouuni
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Havshotellet sijaitsee keskustassa, ja Sibbarps Kallbadhus ja Lime Quarry Lookout 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 2 km:n päässä kohteesta Sibbarps Beach ja 4,3 km:n päässä kohteesta Ribersborgs Kallbadhus (kylmäkylpylä). Tässä majoituspaikassa on 21 yksilöllisesti kalustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja ilmaiset minibaarituotteet. Huoneiden Select Comfort -patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu 42-tuumainen taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Sibbarps Kallbadhus - 0,9 km / 0,6 mi
Sibbarps Beach - 1,6 km / 1 mi
Lime Quarry Lookout - 2,4 km / 1,5 mi
Ribersborgsstrand - 3 km / 1,9 mi
Öresundin silta - 3,4 km / 2,1 mi
Ribersborgs Kallbadhus (kylmäkylpylä) - 4,3 km / 2,7 mi
Emporia - 4,3 km / 2,7 mi
Malmo Exhibition & Convention Center - 4,5 km / 2,8 mi
Malmö Arena - 4,8 km / 3 mi
Pildammsparken (puisto) - 4,8 km / 3 mi
Eleda Stadion - 5 km / 3,1 mi
Malmo Ica Stadium - 5 km / 3,1 mi
Castle Park (puisto) - 5,2 km / 3,2 mi
Malmö Isstadion (jäähalli) - 5,2 km / 3,3 mi
Meri- ja teknologiamuseo - 5,3 km / 3,3 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Kastrupin lentokenttä (CPH) - 27,4 km / 17 mi
Malmö (MMX-Sturup) - 33,2 km / 20,6 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Kastrupin lentokenttä (CPH).

Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 85 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 3 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: vuokrattavat polkupyörät, ilmainen langaton internetyhteys ja televisio yleisissä tiloissa. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa piknikalue, juhlasali ja pysäköinti polkupyörille. Majoituspaikan ravintolassa, Vessel, on baari/aulabaari. Halutessasi käytössäsi on myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Ilmainen paikallinen aamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 7.00–10.00 ja viikonloppuisin klo 7.30–10.30.
  • Lemmikit: 300 SEK per lemmikki per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 150.0 SEK per yö
  • Lisävuode: 300.0 SEK per yö
  • Illallistapahtuma: 250 SEK

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Havshotellet kartta

Osoite

Havshotellet

Strandgatan 50

216 12

Malmö, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme