Sembo Logo
Tuki

TukiHallinnoi varauksesi
1 / 68

Hotel Vila Katrca

Ljubljana, Slovenia

Sports Centre Svoboda on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Puutarha
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Takka

Hotel Vila Katrca sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Roman Walls ja Križanken ulkoilmateatteri. Tämä hotelli sijaitsee 1,8 km:n päässä kohteesta Ljubljanan yliopisto ja 2 km:n päässä kohteesta Kolmoissilta. Tässä majoituspaikassa on 11 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy hiustenkuivaaja ja suihku, jossa on sadesuihkupää. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja vedenkeitin. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja takka aulassa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–9.30.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupungin perimä vero: 3.13 EUR per henkilö per yö aikuisilta; 1.57 EUR per yö asiakkailta, jotka ovat iältään 7–17 vuotta vanhoja. Tätä veroa ei peritä alle 7 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 9 EUR per henkilö yhteen suuntaan
  • Lentokenttäkuljetusmaksu per lapsi: 9 EUR (yhteen suuntaan)
  • Lemmikkimaksu: 10 EUR per majoitustila (vaihtelee yöpymisen keston mukaan)
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 10.0 EUR per päivä
  • Lisävuode: 15.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Hotel Vila Katrca kartta

Osoite

Hotel Vila Katrca

34 Tržaška cesta

1000

Ljubljana, Slovenia

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme