Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 14

La Luna

Hersonissos, Kreikka

Stalisin ranta lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Parveke
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Veranta

La Luna sijaitsee lähellä rantaa, ja Stalisin ranta ja Star Beach Water Park 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä majatalo sijaitsee 3,3 km:n päässä kohteesta Malia Beach ja 3,8 km:n päässä kohteesta Lyhnostatis. Tässä majoituspaikassa on 21 viihtyisää ja ilmastoitua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Jokaisessa huoneessa on parveke. Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneet siivotaan päivittäin. Huoneissa on kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla. Myös kauden mukainen ulkouima-allas kuuluu palveluihin. Tämän majatalon palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. La Luna tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–29.2. välisenä aikana 0.50 EUR per majoitustila per yö
  • Kaupungin perimä vero: 1.3.–31.10. välisenä aikana 1.50 EUR per majoitustila per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 5 EUR per henkilö
  • Ilmastointi: 5 EUR per yö
  • Tallelokero huoneessa: 2 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 500 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.

La Luna kartta

Osoite

La Luna

Stalida Eirinis

700014

Hersonissos, Kreikka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme