Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 64

Riviera Beach Hotel

Hersonissos, Kreikka

Stalisin ranta lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Lastenallas
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

Riviera Beach Hotel sijaitsee merenrannalla, ja Stalisin ranta sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Star Beach Water Park 4 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 3,5 km:n päässä kohteesta Malia Beach ja 3,8 km:n päässä kohteesta Lyhnostatis. Tässä majoituspaikassa on 15 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja minibaari. Jokaisessa huoneessa on kalustetut lanait. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on matkatavarasäilytys ja tallelokero vastaanotossa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla. Myös kauden mukainen ulkouima-allas kuuluu palveluihin. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja kahvila. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or rantabaarissa.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–29.2. välisenä aikana 1.50 EUR per majoitustila per yö
  • Kaupungin perimä vero: 1.3.–31.10. välisenä aikana 3.00 EUR per majoitustila per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 500 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Kausiluontoinen ulkouima-allas avataan toukokuussa.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Riviera Beach Hotel kartta

Osoite

Riviera Beach Hotel

104 Agiou Ioanni

700 07

Hersonissos, Kreikka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme