Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 92

Elite Hotel Marina Plaza

Helsingborg, Ruotsi

Lauttaterminaali lähellä



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Vedenkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Sauna
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Merinäköala
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Kestävä

Lauttaterminaali ja Kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä ekosertifioitu hotelli sijaitsee 0,3 km:n päässä kohteesta Rådhuset ja 0,4 km:n päässä kohteesta Stortorget (tori). Kaikkien 194 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja LED-TVt. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Kaupungintalo - 0,3 km / 0,2 mi
Lauttaterminaali - 0,3 km / 0,2 mi
St Maria Kyrka (kirkko) - 0,3 km / 0,2 mi
Rådhuset - 0,3 km / 0,2 mi
Stortorget (tori) - 0,4 km / 0,2 mi
Mariakyrkan - 0,4 km / 0,3 mi
Helsingborgin pohjoissatama - 0,5 km / 0,3 mi
Kärnan (linna) - 0,7 km / 0,4 mi
Dunkers Kulturhus - 0,7 km / 0,4 mi
Lundin yliopiston Helsingborgin kampus - 0,9 km / 0,5 mi
Norra Hamnen - 0,9 km / 0,6 mi
Tropical Beach - 0,9 km / 0,6 mi
Gustav Adolfin kirkko - 1 km / 0,6 mi
Olympiastadion - 1,2 km / 0,7 mi
Olympia Park Dog Park - 1,5 km / 0,9 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Helsingborg (AGH-Ängelholm) - 34,8 km / 21,6 mi
Kastrupin lentokenttä (CPH) - 97,2 km / 60,4 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Helsingborg (AGH-Ängelholm).

Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Tämän hotellissa ravintolan, The Bishops Arms, joka on yksi sen 2 ravintolasta, erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 2 baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin.
  • Omatoiminen pysäköinti: 240.00 SEK per päivä
  • Lemmikit: 200 SEK per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Elite Hotel Marina Plaza kartta

Osoite

Elite Hotel Marina Plaza

Kungstorget 6

252 24

Helsingborg, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme