Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 75

DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof

Hannover, Saksa

Vinay Vermani on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Takka
Työpöytä
Sähköauton laturi
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof sijaitsee keskustassa, ja Hannoverin eläintarha ja Maschseen tekojärvi 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 8,4 km:n päässä kohteesta Hannoverin messukeskus ja 2,5 km:n päässä kohteesta Heinz von Heiden Arena. Kaikkien 200 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja egyptinpuuvillaiset lakanat. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja express-sisäänkirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 700 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 7 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Paikan päällä on lisäksi kuntosali sekä vuokrattavat polkupyörät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintola, BISTRO Schweizerhof, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu Välimeren keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 6.30–10.30. Hotelstars Union määrittää viralliset tähtiluokitukset maassa Saksa. Tämän majoituspaikan luokitus on 4 stars, mikä tällä sivustolla näytetään 4 tähtenä. Majoituspaikassa tehdään remonttia 30.9.2024– 27.10.2024 (remontin valmistumispäivä voi muuttua). Remontti vaikuttaa seuraaviin alueisiin:

  • Kylpylä
Teemme kaikkemme häiriöiden ja meluhaittojen minimoimiseksi kunnostustöiden aikana.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupunki perii majoituspaikassa mahdollisesti maksettavan veron. Veron määrä riippuu yöpymisen kestosta, majoituspaikan luokittelusta ja huonehinnasta. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 11.00 EUR per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 29 EUR per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 25 EUR per päivä (ilman kulkurajoituksia)
  • Valet-pysäköinti: 25 EUR per päivä
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Siivous on saatavilla lisämaksusta.

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 12 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof kartta

Osoite

DoubleTree by Hilton Hannover Schweizerhof

Hinüberstraße/ Hinueber

30175

Hannover, Saksa

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme