Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 59

Radisson Blu Hotel, Hannover

Hannover, Saksa

Hannoverin messukeskus lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Sauna
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä
Sähköauton laturi
Liikematkustajaystävällinen
Kestävä

Hannoverin messukeskus sijaitsee 3 minuutin ajomatkan päässä ja Maschseen tekojärvi 8 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ekosertifioitu hotelli sijaitsee 8 km:n päässä kohteesta Hannoverin eläintarha ja 10,1 km:n päässä kohteesta Heinz von Heiden Arena. Kaikkien 250 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja express-sisäänkirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 1143 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 15 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntoklubi ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja juhlasali. Hotellin ravintola, Arts Bar & Restaurant, on hyvä paikka illallisen nauttimiseen tai voit hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin. Hotelstars Union määrittää viralliset tähtiluokitukset maassa Saksa. Tämän majoituspaikan luokitus on 4 stars, mikä tällä sivustolla näytetään 4 tähtenä.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 23 EUR per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 22 EUR per päivä
  • Lisävuode: 40.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.
  • COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 18-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 14 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Radisson Blu Hotel, Hannover kartta

Osoite

Radisson Blu Hotel, Hannover

Expo Plaza 5

30539

Hannover, Saksa

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme