Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 53

Hotel Avalon

Hannover, Saksa

Kaupungissa Hannover (Vahrenwald-List)



Hotellin mukavuudet

Internet
Pysäköinti
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja

Hannoverin eläintarha ja Maschseen tekojärvi sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 9,6 km:n päässä kohteesta Hannoverin messukeskus ja 4,3 km:n päässä kohteesta Heinz von Heiden Arena. Kaikkien 14 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu työpöytä, ilmainen pullovesi ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja juhlasali.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupunki perii majoituspaikassa mahdollisesti maksettavan veron. Veron määrä riippuu yöpymisen kestosta, majoituspaikan luokittelusta ja huonehinnasta. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 26.00 EUR per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Omatoiminen pysäköinti: 10 EUR per päivä
  • Vauvansänky: 10.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

Hotel Avalon kartta

Osoite

Hotel Avalon

Ferdinand-Wallbrecht-Strasse 10

30163

Hannover, Saksa

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme