Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 30

Hotel Nettuno

Diano Marina, Italia

Civic Museum of Lucus Bormani on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Kattotuuletin
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Työpöytä
Perheystävällinen

Hotel Nettuno sijaitsee lähellä rantaa, ja Civic Museum of Lucus Bormani ja Church of Sant'Antonio Abate sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 38,9 km:n päässä kohteesta Arma di Taggian ranta ja 1,2 km:n päässä kohteesta Molo delle Tartarughe. Kaikkien 28 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä) ja maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tässä hotellissa asiakkaiden käytössä on ravintola, jossa on baari/aulabaari. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.10.–31.3. välisenä aikana 0.00 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 7 yöltä. Tätä veroa ei peritä alle 14 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.4.–30.9. välisenä aikana 1.00 EUR per henkilö, per yö, korkeintaan 7 yöltä. Tätä veroa ei peritä alle 14 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Vauvansänky: 10.0 EUR per yö
  • Lisävuode: 20.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 5000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Hotel Nettuno kartta

Osoite

Hotel Nettuno

Via S. Elmo, 14

18013

Diano Marina, Italia

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme