Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 18

wish prabha lake view lodge

Dambulla, Sri Lanka

Sigiriyan muinaiskaupunki on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Internet
Pysäköinti
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Puutarha
Terassi
Tupakointi sallittu
Takka
Järvinäköala
Liikematkustajaystävällinen

Wish prabha lake view lodge sijaitsee järvenrannalla, ja Sigiriyan muinaiskaupunki sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä ja Sigiriyan museo 6 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 5,7 km:n päässä kohteesta Pidurangala Rockin vuori ja 9 km:n päässä kohteesta Minneriyan kansallispuisto. Kaikkien 2 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on patio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja tohvelit. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä vuokrattavat polkupyörät, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja takka aulassa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Ilmainen mukaan otettava aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.00.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 100 USD per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 3 henkilöä)
  • Lisävuode: 7.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

wish prabha lake view lodge kartta

Osoite

wish prabha lake view lodge

No 284/4, Kahatagahayaya Kalapuraya

21120

Dambulla, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme