Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

Vogue Hotel Supreme Bodrum

Bodrum, Turkki

Torban ranta on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Lastenallas
Televisio
Sauna
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Tennis
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Puutarha
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
All inclusive
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä
Sähköauton laturi
Kestävä
Perheystävällinen

Vogue Hotel Supreme Bodrum sijaitsee merenrannalla, ja Bodrumin linna ja Bodrumin satama 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 7,5 km:n päässä kohteesta Bodrumin uimaranta ja 18,4 km:n päässä kohteesta Türkbükün ranta. Kaikkien 782 huoneen varusteluun kuuluu ilmaiset minibaarituotteet ja espressokoneet. Mukavuuksiin kuuluu 32-tuumainen LCD-televisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja ilmainen pullovesi. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Torban ranta - 6 km / 3,8 mi
Bodrumin uimaranta - 7,5 km / 4,6 mi
Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii - 7,6 km / 4,7 mi
Kumbahçe Plajı - 7,9 km / 4,9 mi
Bodrumin muinainen teatteri - 8,3 km / 5,2 mi
Osmanli Tersanesi Sanat Galerisi - 8,4 km / 5,2 mi
Bodrumin baarikatu - 8,5 km / 5,3 mi
Myndos Kapısı - 8,7 km / 5,4 mi
Bodrumin tori - 8,8 km / 5,5 mi
Zeki Murenin taidemuseo - 8,9 km / 5,5 mi
Bodrumin merenkulkumuseo - 9 km / 5,6 mi
Ranskalainen torni - 9,1 km / 5,7 mi
Bodrumin linna - 9,1 km / 5,7 mi
Kumbahçe Halk Plajı - 9,2 km / 5,7 mi
Bodrumin lauttaterminaali - 9,3 km / 5,8 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Bodrum (BXN-Imsik) - 24,4 km / 15,2 mi
Bodrum (BJV-Milas) - 28,8 km / 17,9 mi
Kos (KGS-Kosin saaren kansainvälinen lentoasema) - 53,1 km / 33 mi
Kalymnos (JKL-Kalymnoksen saari, maan sisäiset lennot) - 364,4 km / 226,4 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 859 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuoneita. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 5 ulkouima-allasta. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Maki Main Restaurant, joka on yksi majoituspaikan 6 ravintolasta. Tämän ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu ja kahvila. Palveluihin kuuluu baari/aulabaari, rantabaari ja allasbaari jos mielesi tekee raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.30–11.00.

Majoituspaikka on suljettu 31. lokakuuta –

  1. toukokuuta.
    • Pysäköintipalvelu: 10 EUR per päivä

    Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

    • Kausiluontoinen uima-allas on käytettävissä toukokuusta lokakuuhun.
    • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
    • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
    • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Vogue Hotel Supreme Bodrum kartta

Osoite

Vogue Hotel Supreme Bodrum

Kaynar Mevkii

48400

Bodrum, Turkki

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme