Sembo Logo
Tuki

TukiHallinnoi varauksesi
1 / 30

Bodrum Holiday Resort&Spa

Bodrum, Turkki

CheckIn:14.



Hotellin mukavuudet

Uima-allas
Baari
Kokoustila
Spa

CheckIn:14.00. Checkout:12.00

Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu yökerho, maksuton vesipuisto ja sisäuima-allas. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, maksullinen lastenhoitopalvelu ja pelihuone. #Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu yökerho, maksuton vesipuisto ja sisäuima-allas. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, maksullinen lastenhoitopalvelu ja pelihuone. Lemmikkieläimet sallittu Lemmikkieläimet kielletty Tuloaika alkaa kello 14.00 Lähtöaika on kello 12.00 Hyvä tietää ennen lähtöä Majoitusliikkeessä on saatavilla yhdistettäviä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Ota yhteyttä majoitusliikkeeseen, jos haluat lisätietoja. Yhteystiedot löydät varausvahvistuksestasi. Tähän hotelliin ei saa tuoda lemmikkieläimiä, ei edes palveluseläimiä. Maksut Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Lemmikkieläinmaksu veloitetaan Huoneessa olevasta tallelokerosta peritään maksu Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua. Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikekohtaisesti. Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus ja luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta. Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata. Kaikkien 441 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja minibaari. Varusteluun kuuluu puhelin ja ilmainen pullovesi, ja lisävuoteet voidaan toimittaa pyynnöstä. Hotelli veloittaa seuraavat maksut ja vakuudet palvelun toimittamisen, sisään- tai uloskirjautumisen yhteydessä. Lemmikkieläinmaksu veloitetaan Huoneessa olevasta tallelokerosta peritään maksu Edellinen luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja vakuudet eivät välttämättä sisällä veroja ja ne saattavat muuttua. Majoitusliikkeessä on saatavilla yhdistettäviä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Ota yhteyttä majoitusliikkeeseen, jos haluat lisätietoja. Yhteystiedot löydät varausvahvistuksestasi. Tähän hotelliin ei saa tuoda lemmikkieläimiä, ei edes palveluseläimiä.

Bodrum Holiday Resort&Spa kartta

Osoite

Bodrum Holiday Resort&Spa

Bodrum, Içmeler Koyu Kizilagaç Mevkii

48400

Bodrum, Turkki

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme