Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

Chill Bay Weligama

Weligama, Sri Lanka

Weligaman ranta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Lastenallas
Turvallisuuslaatikko
Aurinkotuolit
Merinäköala
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä
Pakastin

Chill Bay Weligama sijaitsee valtameren rannalla, ja Weligaman ranta sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Mirissan ranta 6 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 4,1 km:n päässä kohteesta Turtle Bayn ranta ja 6,1 km:n päässä kohteesta Midigama Beach. Tässä majoituspaikassa on 4 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Huoneiden Select Comfort -patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Jokaisessa huoneessa on kalustettu parveke. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneissa on suihku, jossa on sadesuihkupää. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ja maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas sekä karaokelaitteet. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Hyödynnä kuljetukset 10 metriä säteellä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 8.00–11.30.

  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 6.5 USD aikuisille ja 5 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 75 USD per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 3 henkilöä)
  • Kuljetuksen hinta per lapsi: 2 USD (yhteen suuntaan), (max. ikä 17 vuoden ikäiset)
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Vauvansänky: 5.0 USD per päivä
  • Lisävuode: 10 USD per yö
  • Luottokorttimaksuista veloitetaan 3 %:n suuruinen lisämaksu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allas on avoinna ympäri vuorokauden.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Autoa ei tarvita tähän majoituspaikkaan pääsemiseksi.

Chill Bay Weligama kartta

Osoite

Chill Bay Weligama

Kananke Road

81700

Weligama, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme