Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 28

Marigold Beach House

Wadduwa, Sri Lanka

Pothupitiya Beach on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Pysäköinti
Vedenkeitin
Lemmikkieläimet sallittu
Puhelin
Puutarha
Kattotuuletin
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Suihku
Työpöytä

Kalutara Bodhiya sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä ja Richmond-linna 9 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva majatalo sijaitsee 20,6 km:n päässä kohteesta Kande Vihare (temppeli) ja 20,7 km:n päässä kohteesta Bentotan ranta. Kaikkien 8 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Jokaisessa huoneessa on kalustettu terassi. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja oleskelualue. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja piknikalue. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 3 rantabaarissa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 3–12 USD aikuisille ja 0–5 USD lapsille
  • Ilmastointi on saatavilla lisämaksusta

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 10 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Marigold Beach House kartta

Osoite

Marigold Beach House

Beach Road

12000

Wadduwa, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme