Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 62

Dhammika Magic Palace

Wadduwa, Sri Lanka

Wadduwa Beach on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Internet
Spa
Pysäköinti
Lastenallas
Televisio
Kuntosali
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

Dhammika Magic Palace sijaitsee maaseudulla, ja Wadduwa Beach ja Pothupitiya Beach sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen majatalo sijaitsee 28,9 km:n päässä kohteesta Bentotan ranta ja 9,2 km:n päässä kohteesta Panaduran ranta. Kaikissa 9 huoneessa on ilmastointi ja jääkaappi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on kattotuuletin ja huoneessa tarjottava hierontapalvelu. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Hintaan sisältyy kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan (saatavilla ympäri vuorokauden), ja saatavilla on myös ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka tarjoaa muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, kuntosali sekä vuokrattavat polkupyörät. Tämän majatalon palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Hyödynnä ilmaiset kuljetukset 3 kilometriä säteellä. Majatalon ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Ilmainen englantilainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–10.00.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 50 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • 25.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen joulupäivän gaalaillallismaksu.
  • 31.12. yöpymisten kokonaishintaan sisältyy pakollinen uudenvuodenaaton gaalaillallismaksu.
  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä. Lapsi ei välttämättä saa ilmaista aamiaista.

Dhammika Magic Palace kartta

Osoite

Dhammika Magic Palace

No. 52/B/12 Kandaudawaththa, Melegama

12650

Wadduwa, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme