Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 93

Hesselby Slott

Vällingby, Ruotsi

Kista Galleria ja Stockholm Quality Outlet Barkarby sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoitusliikkeestä.



Hotellin mukavuudet

Baari
Kokoustila
Tupakointi ei sallittu

Kista Galleria ja Stockholm Quality Outlet Barkarby sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoitusliikkeestä. Globen sijaitsee 19,4 kilometrin ja Drottningholmin linna (Drottningholms slott) 8,9 kilometrin päässä tästä 4 tähden hotellista. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: kokoushuoneet ja kokoushuone. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hesselby Slott tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan viikolla kello 7.009.00 ja viikonloppuisin kello 8.0010.00. Tässä majoitusliikkeessä on 68 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu pimennysverhot ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut).

Hesselby Slott kartta

Osoite

Hesselby Slott

Maltesholmsva Gen 1

165 55

Vällingby, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme