Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 54

The Cove Pasikuda

Valachchenai, Sri Lanka

Pasikudan uimaranta on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Internet
Pysäköinti
Lastenallas
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Puutarha
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä
Järvinäköala

The Cove Pasikuda sijaitsee 11,8 km kohteesta Pasikudan uimaranta ja 11,9 km kohteesta Kalkudah Beach. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 22,9 km:n päässä kohteesta Saint Nicholas Church Chenkalady ja 25,3 km:n päässä kohteesta Batticaloan laguuni. Kaikkien 8 huoneen varusteluun kuuluu LED-TVt. Jokaisessa huoneessa on patio. Satelliittikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja suihku, jossa on sadesuihkupää. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Kokeile palveluihin kuuluvaa 3 sisäuima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös rengasjoki ja vuokrattavat polkupyörät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Majoituspaikan ravintola, The Mub Crab, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen paikallinen keittiö on tarjolla päivittäin.

  • Maksu paikallisesta aamiaisesta: noin 5 USD aikuisille ja 5 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 150.00 USD per huone yhteen suuntaan
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

The Cove Pasikuda kartta

Osoite

The Cove Pasikuda

Nasuvantivu

30420

Valachchenai, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme