Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

Hilton Stockholm Slussen

Tukholma, Ruotsi

Tukholman kuninkaanlinna lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Kokoustila
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Sauna
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Suihku
Kestävä
Perheystävällinen

Hilton Stockholm Slussen sijaitsee keskustassa, ja Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo (Stockholms stadshus) 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ekosertifioitu hotelli sijaitsee 8,3 km:n päässä kohteesta Avicii Arena ja 2,3 km:n päässä kohteesta Viking Linen terminaali (Tegelvik). Kaikkien 289 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja taulutelevisio. Kaapelikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja kahvin-/vedenkeitin. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Södra Teatern - 0,4 km / 0,3 mi
Mosebacke torg - 0,5 km / 0,3 mi
Mariatorget - 0,5 km / 0,3 mi
Riddarholmen - 0,6 km / 0,4 mi
Medborgarplatsen - 0,7 km / 0,5 mi
Katariinan kirkko (Katarina kyrka) - 0,7 km / 0,5 mi
Stortorgetin aukio - 0,8 km / 0,5 mi
Nobel-museo - 0,8 km / 0,5 mi
Göta Lejon - 0,9 km / 0,5 mi
Tukholman kuninkaanlinna - 1 km / 0,6 mi
Fotografiskan valokuvataiteen museo - 1,2 km / 0,7 mi
Drottninggatan - 1,2 km / 0,8 mi
Tukholman keskiaikamuseo - 1,3 km / 0,8 mi
Kustaa Adolfin tori - 1,3 km / 0,8 mi
Kungsträdgården - 1,5 km / 0,9 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Tukholma (BMA-Bromma) - 10,3 km / 6,4 mi
Arlandan lentokenttä (ARN) - 43,2 km / 26,8 mi
Nyköping (NYO-Tukholma - Skavsta) - 102,4 km / 63,7 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 10 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa concierge-palvelut, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja juhlasali. Panorama palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina) tarjonnan. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Lisämaksullinen buffetaamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 6.30–10.00 ja viikonloppuisin klo 7.00–11.00.
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 295 SEK per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 450 SEK per päivä
  • Lemmikit: 450 SEK per majoitustila per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 200.0 SEK per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 13 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Hilton Stockholm Slussen kartta

Osoite

Hilton Stockholm Slussen

Guldgränd 8

104 65

Tukholma, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme