Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 66

Nest Residence - Hostel

Tangalle, Sri Lanka

Tangallen majakka on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Pysäköinti
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Kattotuuletin
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Nest Residence - Hostel sijaitsee lähellä rantaa, ja Tangallen majakka sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hostelli sijaitsee 1,9 km:n päässä kohteesta Tangallen ranta ja 1,9 km:n päässä kohteesta Parewella-uintipaikka. Tässä majoituspaikassa on 5 yksilöllisesti kalustettua huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja riisinkeitin. Käytössäsi on matkatavarasäilytys, pyykinpesutilat ja jääkaappi yleisissä tiloissa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa vartalohoidot. Käytössäsi on myös vuokrattavat polkupyörät. Tämän hostellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lastenvahti (lisämaksusta) ja viherseinä. Tämä hostelli tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Maksullinen paikallinen keittiö on tarjolla päivittäin.

  • Maksu paikallisesta aamiaisesta: noin 3 USD aikuisille ja 2 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 43 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Keittiö/keittonurkkaus on saatavilla lisämaksusta
  • Vauvansänky: 3.0 USD per päivä
  • Lisävuode: 5.0 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Nest Residence - Hostel kartta

Osoite

Nest Residence - Hostel

13, Senanayake Lebeema Watta

82200

Tangalle, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme