Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

Lankavatara Ocean Retreat & Spa

Tangalle, Sri Lanka

Kalametiyan lintujensuojelualue on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Lastenallas
Turvallisuuslaatikko
Aurinkotuolit
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Puutarha
Kattotuuletin
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

Lankavatara Ocean Retreat & Spa sijaitsee rannalla, ja Kahandamodara Beach sijaitsee 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kalametiyan lintujensuojelualue 11 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 1,8 km:n päässä kohteesta Kalametiya Fishery Harbour ja 9,5 km:n päässä kohteesta Kalamatiyan lintujen rauhoitusalue. Tässä majoituspaikassa on 17 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja minibaari. Jokaisessa huoneessa on kalustettu terassi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja suihku, jossa on sadesuihkupää. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös vuokrattavat polkupyörät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 100 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Lankavatara Ocean Retreat & Spa kartta

Osoite

Lankavatara Ocean Retreat & Spa

Kahadamodara Road

82120

Tangalle, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme