Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 39

Husargårdens Bed & Breakfast

Sjöbo, Ruotsi

Kaupungissa Sjöbo



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Pesukone
Kokoustila
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Sauna
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Mikroaaltouuni
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Suihku
Kuivaaja
Perheystävällinen

Fyledalen-luonnonsuojelualue sijaitsee 21,2 kilometrin päässä ja Tosselillan kesäpuisto 23,4 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 26,5 km:n päässä kohteesta Kaffestugan Alunbruketin kahvila ja 33,2 km:n päässä kohteesta Svaneholmin linna. Kaikkien 10 huoneen varusteluun kuuluu äly-tv:t. Voit valmistaa aterioita jaetussa keittiössä. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Fyledalen-luonnonsuojelualue - 21,2 km / 13,2 mi
Tosselillan kesäpuisto - 23,4 km / 14,5 mi
Nostalgi Café the 50's - 23,9 km / 14,8 mi
Kaffestugan Alunbruketin kahvila - 26,5 km / 16,5 mi
Christinehofs Ekopark - 26,7 km / 16,6 mi
Dalby Söderskogin kansallispuisto - 28 km / 17,4 mi
Hörby MTB Arena Dirt Bike Trail - 29,2 km / 18,1 mi
Ales Stenar - 29,3 km / 18,2 mi
Klostret i Ystad - 29,4 km / 18,3 mi
Stortorget (aukio) - 29,7 km / 18,5 mi
Ystadin teatteri - 29,7 km / 18,5 mi
Fulltoftan luontokeskus - 30 km / 18,6 mi
Skryllen luonnonsuojelualue - 31,4 km / 19,5 mi
Ystad Ferry Terminal - 32,7 km / 20,3 mi
Ystadin satama - 33 km / 20,5 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Malmö (MMX-Sturup) - 38,9 km / 24,2 mi
Kristianstad (KID) - 60,1 km / 37,4 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Malmö (MMX-Sturup).

Käytössäsi on matkatavarasäilytys, pyykinpesutilat ja kahvi-/teetarjoilu yleisissä tiloissa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuumavesiallas ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintolan, Restaurang, erikoisuuksiin kuuluu skandinaavinen keittiö. Käytössäsi on myös baari/aulabaari ja voit nauttia ateriasi ulkona. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 6.00–10.00 ja viikonloppuisin klo 8.00–10.00.
  • Lemmikit: 250 SEK per majoitustila per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 150.0 SEK per yöpyminen
  • Lisävuode: 250.0 SEK per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Husargårdens Bed & Breakfast kartta

Osoite

Husargårdens Bed & Breakfast

HORBYVAGEN 301-15

27591

Sjöbo, Ruotsi

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme