Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 54

Anuhas Airport Villas

Seeduwa - Katunayake, Sri Lanka

Andiambalaman temppeli on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Suihku
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Anuhas Airport Villas sijaitsee kansallispuistossa, ja Andiambalaman temppeli ja Angurukaramulla Temple sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 14,1 km:n päässä kohteesta Negombon ranta ja 10,5 km:n päässä kohteesta Negombon yleinen sairaala. Tässä majoituspaikassa on 6 yksilöllisesti kalustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa minibaari ja taulutelevisio. Sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Kaikissa huoneissa on yhden hengen sängyn kokoinen vuodesohva. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ja maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, kuntokeskus ja vuokrattavat polkupyörät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Hyödynnä kuljetukset 5 kilometriä säteellä. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja ympärivuorokautisen huonepalvelun. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Maksullinen englantilainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu englantilaisesta aamiaisesta: noin 5–6 USD aikuisille ja 2–5 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 10 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lisävuode: 5.00 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 6 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Anuhas Airport Villas kartta

Osoite

Anuhas Airport Villas

No.98/A, Walpola

11450

Seeduwa - Katunayake, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme