Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 27

The Castle

Seeduwa - Katunayake, Sri Lanka

Andiambalaman temppeli on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Pesukone
Pysäköinti
Vedenkeitin
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Mikroaaltouuni
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

The Castle sijaitsee lähellä lentokenttää, ja Andiambalaman temppeli sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 10 km:n päässä kohteesta Negombon ranta ja 5,6 km:n päässä kohteesta Angurukaramulla Temple. Kaikkien 10 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Asiakkaiden käytössä on kuljetus lentokentältä hotellille (saatavilla ympäri vuorokauden) ilmaiseksi. Hyödynnä vuokrattavat polkupyörät, kattoterassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 5.00 USD per henkilö
  • Lisävuode: 10.0 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

The Castle kartta

Osoite

The Castle

139/f Adiambalama Road

11500

Seeduwa - Katunayake, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme