Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 29

Onreech Hotel

Seeduwa - Katunayake, Sri Lanka

Supuwath Aranan uskonnollinen keskus on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Internet
Pysäköinti
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

Onreech Hotel sijaitsee lähellä lentokenttää, ja Supuwath Aranan uskonnollinen keskus sijaitsee 7 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 13,1 km:n päässä kohteesta Negombon ranta ja 8,4 km:n päässä kohteesta Andiambalaman temppeli. Kaikissa 20 huoneessa on ilmastointi ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja grilli. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Aamiainen on saatavilla päivittäin maksusta.

  • Maksu aamiaisesta: noin 6 USD per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 2 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Onreech Hotel kartta

Osoite

Onreech Hotel

No 374, Blue Diamond Road

11410

Seeduwa - Katunayake, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme