Sembo Logo
Tuki

TukiHallinnoi varauksesi
1 / 89

Malostranska Residence

Praha, Tsekki

Kaarlensilta lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Pesukone
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Astianpesukone
Lemmikkieläimet sallittu
Uuni
Turvallisuuslaatikko
Leivänpaahdin
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Mikroaaltouuni
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Pakastin
Sähköauton laturi
Perheystävällinen

Malostranska Residence sijaitsee keskustassa, joten Malá Stranan aukio löytyy kivenheiton päästä ja Kaarlen sillan torni Malá Stranan puolella puolestaan vain 5 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä huoneistohotelli sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Rudolfinum ja 1,2 km:n päässä kohteesta Kaarlensilta. Tässä majoituspaikassa on 12 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja liesi. Huoneiden memory foam -patjallisissa sängyissä on italialaiset Frette-lakanat. Mukavuuksiin kuuluu 140-senttinen älytelevisio ja digitaalikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on minibaari ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Asiakkailla on käytössään maksulliset kuljetukset lentokentältä majoituspaikkaan (saatavilla ympäri vuorokauden) ja maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu myös lastenvahti (lisämaksusta) ja hääpalvelut. Jos haluat viettää päiväsi ostoksilla, voit hyödyntää kuljetukset (lisämaksusta). Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Maksullinen mannermainen aamiainen tarjotaan päivittäin klo 9.00–11.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Takuumaksu: 2500 CZK per majoitustila per yöpyminen
  • Kaupungin perimä vero: 50.00 CZK per henkilö per yö korkeintaan 60 yöstä.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 350 CZK aikuisille ja 350 CZK lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 780 CZK per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 4 henkilöä)
  • Kattamaton omatoiminen pysäköinti: 650.00 CZK per yö
  • Pysäköintipalvelu: 900 CZK per yö (ilman kulkurajoituksia)
  • Lemmikkimaksu: 280 CZK per lemmikki (vaihtelee yöpymisen keston mukaan)
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Sisäänkirjautumisesta veloitetaan lisämaksu klo 21.00–9.00
  • Vauvansänky: 250 CZK per yö
  • Lisävuode: 1000 CZK per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 3 korkeintaan 12 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.

Malostranska Residence kartta

Osoite

Malostranska Residence

Malostranske namesti 38/24

11800

Praha, Tsekki

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme