Sembo Logo
Tuki

TukiHallinnoi varauksesi
1 / 31

Archibald City

Praha, Tsekki

Venceslauksen aukio lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Internet
Pysäköinti
Vedenkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Työpöytä

Archibald City sijaitsee keskustassa, ja Venceslauksen aukio sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Tanssiva talo 13 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 2,4 km:n päässä kohteesta Vanha kaupunginaukio ja 3 km:n päässä kohteesta Prahan astronominen kello. Kaikkien 80 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, televisio yleisissä tiloissa ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.30. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Tšekki. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 4 stars.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupungin perimä vero: 50.00 CZK per henkilö per yö korkeintaan 60 yöstä.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Omatoiminen pysäköinti: 550 CZK per yö
  • Lemmikit: 550 CZK per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 5 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Autoa ei tarvita tähän majoituspaikkaan pääsemiseksi.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.

Archibald City kartta

Osoite

Archibald City

Zitna 33

11000

Praha, Tsekki

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme