Sembo Logo
Tuki

TukiHallinnoi varauksesi
1 / 58

Hermitage Hotel Prague

Praha, Tsekki

Kaupungissa Praha (Praha 2)



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Työpöytä
Sähköauton laturi
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Hermitage Hotel Prague sijaitsee keskustassa, ja Tanssiva talo ja Venceslauksen aukio 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 1,9 km:n päässä kohteesta Prahan kongressikeskus ja 2,9 km:n päässä kohteesta Vanha kaupunginaukio. Kaikkien 210 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja express-uloskirjautuminen. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus, kattoterassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Lisämaksullinen buffetaamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 7.00–10.00 ja viikonloppuisin klo 7.00–11.00. Hotelstars-unioni määrittää majoituspaikkojen virallisen tähtiluokituksen maassa: Tšekki. Tämän majoituspaikan tähtiluokitus on 4 stars.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Kaupungin perimä vero: 50.00 CZK per henkilö per yö korkeintaan 60 yöstä.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 450 CZK aikuisille ja 450 CZK lapsille
  • Katettu omatoiminen pysäköinti: 650 CZK per yö
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 2000 CZK
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 2000 CZK
  • Lisävuode: 800 CZK per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 17 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Hermitage Hotel Prague kartta

Osoite

Hermitage Hotel Prague

Svobodova 1961/1

128 00

Praha, Tsekki

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme