Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 30

Hoposa Bahía

Pollensa, Espanja

Pollensan satama lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Merinäköala
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Veranta
Vuorinäköala
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen

Hoposa Bahía sijaitsee keskustassa, ja Pollensan satama sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Cap de Formentorin niemi 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 16,9 km:n päässä kohteesta Muron ranta ja 12,7 km:n päässä kohteesta Alcúdian ranta. Kaikkien 34 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Varusteluun kuuluu Tempur Pedic -patjallinen sänky. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kielitaitoinen henkilökunta. Hyödynnä vuokrattavat polkupyörät ja terassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or rantabaarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00. Seuraavat tilat on suljettu kausittain joka vuosi. Ne on suljettu 29. lokakuuta – 21. maaliskuuta:

  • Baari/lounge
  • Ranta
  • Ruokailupaikka/-paikat
  • Pyykinpesutilat

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Paikallishallinto perii majoituspaikassa maksettavan veron. Vero on 50 % vähemmän 8:nnen majoituspaikassa vietetyn yön jälkeen. Alle 16-vuotiaiden lasten ei tarvitse maksaa tätä veroa. Muita poikkeuksia ja alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 1.11.–30.4. välisenä aikana 0.55 EUR per henkilö per yö korkeintaan 9 yöltä ja 0.28 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.5.–31.10. välisenä aikana 2.20 EUR per henkilö per yö, korkeintaan 9 yöltä, ja 1.10 EUR sen jälkeen. Tätä veroa ei peritä alle 16 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n suuruista summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Lapset eivät välttämättä saa ilmaista aamiaista.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Hoposa Bahía kartta

Osoite

Hoposa Bahía

Poligon Vora Mar, 29

7470

Pollensa, Espanja

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme