Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 31

Marine Tourist Beach Guest House Negombo Beach

Negombo, Sri Lanka

Negombon ranta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Internet
Spa
Pysäköinti
Turvallisuuslaatikko
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku
Työpöytä

Marine Tourist Beach Guest House Negombo Beach sijaitsee valtameren rannalla, ja Pyhän Sebastianuksen kirkko ja Negombo Beach Park sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva majatalo sijaitsee 1,9 km:n päässä kohteesta St Anthony's Church ja 2 km:n päässä kohteesta St.Mary's Church. Kaikkien 12 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Huoneissa on tallelokero ja oleskelualue. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Tämän majatalon palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja grilli. Marine Tourist Beach Guest House Negombo Beach tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 4 USD per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 18.00 USD per ajoneuvo menopaluu
  • Luottokorttimaksuista veloitetaan 3 %:n suuruinen lisämaksu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Korkeintaan 4 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Marine Tourist Beach Guest House Negombo Beach kartta

Osoite

Marine Tourist Beach Guest House Negombo Beach

No.118 Lewis Place

11500

Negombo, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme