Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 48

The Max Villa

Negombo, Sri Lanka

Negombon ranta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Internet
Pysäköinti
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Puutarha
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku

The Max Villa sijaitsee lähellä rantaa, ja Negombon ranta ja Pyhän Sebastianuksen kirkko 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä majatalo sijaitsee 1,1 km:n päässä kohteesta Ave Maria Convent ja 1,3 km:n päässä kohteesta St.Mary's Church. Kaikkien 3 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Voit valmistaa aterioita jaetussa keittiössä. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Asiakkaiden käytössä on kuljetus lentokentältä hotellille (saatavilla ympäri vuorokauden) ilmaiseksi. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut ja nauti puutarhan tarjoamista upeista näköaloista. Tämän majatalon palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 1 USD aikuisille ja 1 USD lapsille
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 5 USD
  • Lisävuoteet ovat saatavilla lisämaksusta

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

The Max Villa kartta

Osoite

The Max Villa

25 Anderson Rd.Sea Street

11500

Negombo, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme