Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 17

Aurora Residence

Negombo, Sri Lanka

Angurukaramulla Temple on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Internet
Pysäköinti
Televisio
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Puutarha
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

Negombon ranta ja Negombon yleinen sairaala sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 2 km:n päässä kohteesta Maris Stella College ja 2 km:n päässä kohteesta Angurukaramulla Temple. Kaikkien 5 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Hotelli tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautisen huonepalvelun.

  • Siivous on saatavilla lisämaksusta.
  • Lisävuode: 5 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Aurora Residence kartta

Osoite

Aurora Residence

60A, Rani Mawatha

11500

Negombo, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme