Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

The Nature Villa and Cabanas

Negombo, Sri Lanka

Negombon ranta lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Hiustenkuivaaja
Puutarha
Mikroaaltouuni
Parveke
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

The Nature Villa and Cabanas sijaitsee lähellä rantaa, ja Negombon ranta ja St Anthony's Church sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä kylpylälomalle soveltuva aamiaismajoitus sijaitsee 2,2 km:n päässä kohteesta Negombo Beach Park ja 4,2 km:n päässä kohteesta Ave Maria Convent. Tässä majoituspaikassa on 5 huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa yksityinen uima-allas. Varusteluun kuuluu Select Comfort -patjallinen sänky. Voit valmistaa aterioita jaetussa keittiössä. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on kahvin-/vedenkeitin ja ilmaiset teepussit / ilmainen pikakahvi. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Asiakkailla on käytössään maksulliset kuljetukset lentokentältä majoituspaikkaan (saatavilla ympäri vuorokauden) ja maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Pääset nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta helposti rantakuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja ympärivuorokautisen huonepalvelun. Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 7 rantabaarissa. Aamiainen sisältyy hintaan.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 2800 USD per huone
  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 3 USD
  • Luottokorttimaksuista veloitetaan 3 %:n suuruinen lisämaksu

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

The Nature Villa and Cabanas kartta

Osoite

The Nature Villa and Cabanas

53/C30, Station Road

0094

Negombo, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme