Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 73

Parkhotel Rothof

München, Saksa

Eisbach Surfing on lähistöllä.



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Sauna
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Tennis
Puhelin
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Minibaari
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Työpöytä
Liikematkustajaystävällinen
Perheystävällinen

Parkhotel Rothof sijaitsee keskustassa, ja Englantilainen puutarha 4 minuutin ajomatkan päässä ja Deutsches Museum 6 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 4,6 km:n päässä kohteesta Hofbräuhaus ja 4,9 km:n päässä kohteesta Viktualienmarkt. Kaikkien 54 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 120 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 2 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi ulkotenniskenttää, sauna sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintola, Rothof Lounge, tarjoaa näkymän puutarhaan, ja sen erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Voit aterioida siellä ulkotiloissa sään salliessa. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu. Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 2 baarissa. Maksullinen buffetaamiainen on saatavilla arkipäivisin klo 6.30–10.30.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 29 EUR per henkilö
  • Omatoiminen pysäköinti: 19 EUR per yö
  • Lemmikit: 20 EUR per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Vauvansänky: 45.0 EUR per päivä
  • Lisävuode: 65.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Parkhotel Rothof kartta

Osoite

Parkhotel Rothof

Denninger Str. 114

81925

München, Saksa

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme