Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 48

Hotel Kullaberg

Molle, Sweden

Fagelvikens Bathing Area on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Sauna
Hiustenkuivaaja
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Perheystävällinen

Hotel Kullaberg sijaitsee golfkentän vieressä, ja Fagelvikens Bathing Area ja Kullaberg sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä golfin pelaamiseen soveltuva hotelli sijaitsee 36,3 km:n päässä kohteesta Lauttaterminaali ja 2,7 km:n päässä kohteesta Molle Golf Club (golfkerho). Kaikkien 21 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on muun muassa kahvin-/vedenkeitin. Huone siivotaan päivittäin, ja vauvansänkyjä (lisämaksusta) on saatavilla pyynnöstä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Fagelvikens Bathing Area - 0,5 km / 0,3 mi
Kullaberg - 1 km / 0,6 mi
Molle Golf Club (golfkerho) - 2,6 km / 1,6 mi
Ladonia - 4 km / 2,5 mi
Krapperupin kartano - 4,2 km / 2,6 mi
Kullenin majakka - 4,2 km / 2,6 mi
St Arlids Golf Club (golfkerho) - 8,3 km / 5,2 mi
Kvickbadet - 11,6 km / 7,2 mi
Sofieron linna - 28,8 km / 17,9 mi
Sibirien stranden - 29,7 km / 18,5 mi
Viking (ranta) - 30,4 km / 18,9 mi
Jarnvagens Museum Angelholm (museo) - 31,1 km / 19,3 mi
Pålsjöbaden - 31,3 km / 19,5 mi
Hembygdsparken (puisto ja kotieläinpiha) - 31,8 km / 19,7 mi
Ängelholmin uimaranta - 32,7 km / 20,3 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Helsingborg (AGH-Ängelholm) - 41,5 km / 25,8 mi
Halmstad (HAD) - 90 km / 55,9 mi

Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, matkatavarasäilytys ja kirjasto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sauna ja vuokrattavat polkupyörät. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, grilli ja juhlasali. Tässä hotellissa on 2 ravintolaa. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00.
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 750 SEK per ajoneuvo yhteen suuntaan
  • Lemmikit: 200 SEK per majoitustila per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Vauvansänky: 190.0 SEK per yö
  • Lisävuode: 590.0 SEK per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 2 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

Hotel Kullaberg kartta

Osoite

Hotel Kullaberg

Gyllenstiernas Allé 16

26377

Molle, Sweden

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme