Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 22

Space Garden Hostel Mirissa - Adults Only

Mirissa, Sri Lanka

Mirissan ranta lähellä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Lemmikkieläimet eivät ole sallittuja
Suihku

Space Garden Hostel Mirissa - Adults Only sijaitsee lähellä rantaa, joten Mirissan ranta löytyy kivenheiton päästä ja Mirissa-kalasatama puolestaan vain 2 minuutin ajomatkan päästä. Tämä hostelli sijaitsee 3,7 km:n päässä kohteesta Weligaman ranta ja 8,8 km:n päässä kohteesta Turtle Bayn ranta. Kaikkien 24 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on ilmaiset sanomalehdet ja pimennysverhot. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, hissi ja kahvi-/teetarjoilu yleisissä tiloissa. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Käytössäsi on kattoterassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Majoituspaikan ravintolassa, Space Garden Cafe, on baari/aulabaari. Ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö. Muihin palveluihin kuuluu myös kahvila. Maksullinen mannermainen aamiainen tarjotaan päivittäin klo 8.00–11.00.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 3 USD per henkilö
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 58 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lapsia, jotka ovat 17 vuoden tai nuorempia, ei saa tuoda tähän vain aikuisille tarkoitettuun majoituspaikkaan.

Space Garden Hostel Mirissa - Adults Only kartta

Osoite

Space Garden Hostel Mirissa - Adults Only

Udupila

81740

Mirissa, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme