Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 24

Mala's Home Stay

Manmunai North, Sri Lanka

Tämä aamiaismajoitus sijaitsee 3,9 km:n päässä kohteesta Kallady Beach ja 4,5 km:n päässä kohteesta St Sebastian’s Church.



Hotellin mukavuudet

Internet
Spa
Pysäköinti
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Puutarha
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku

Tämä aamiaismajoitus sijaitsee 3,9 km:n päässä kohteesta Kallady Beach ja 4,5 km:n päässä kohteesta St Sebastian’s Church. Tässä majoituspaikassa on 6 kodikasta huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Kylpyhuoneissa on suihku, jossa on sadesuihkupää. Käytössäsi on muun muassa tallelokero. Huone siivotaan päivittäin, ja lisä-/varavuoteita (lisämaksusta) on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluu muun muassa hierontapalvelut; terassi ja puutarha tarjoavat upeat näkymät. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja piknikalue. Aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen ympärivuorokautisen huonepalvelun. Aamiainen sisältyy hintaan.

  • Lisävuode: 5.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

Mala's Home Stay kartta

Osoite

Mala's Home Stay

27/5, Technical College road

30000

Manmunai North, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme