Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 21

Best Western Plus Residenzhotel Lueneburg

Lüneburg, Saksa

Leuphana University of Lüneburg on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Baari
Internet
Kokoustila
Spa
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Puhelin
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi ei sallittu
Suihku
Sähköauton laturi

Leuphana University of Lüneburg sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Theatre Lueneburg 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä kylpylälomalle soveltuva hotelli sijaitsee 1,7 km:n päässä kohteesta Saksan suolamuseo ja 2,3 km:n päässä kohteesta Panimomuseo. Kaikkien 44 huoneen varusteluun kuuluu espressokoneet ja LCD-televisio. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja oleskelualue. Käytössäsi on business center, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja 5 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua ja hemmotella itseäsi palveluihin kuuluvassa täyden palvelun kylpylässä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja juhlasali. Die Schnecke palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina) tarjonnan. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa.

  • Lemmikit: 15 EUR per lemmikki per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Best Western Plus Residenzhotel Lueneburg kartta

Osoite

Best Western Plus Residenzhotel Lueneburg

Munstermannskamp 10

21335

Lüneburg, Saksa

Miksi valita Sembo

Voittamaton arvo ja joustavuus

Saa parhaat tarjoukset hintatakuumme avulla ja valitse sinulle sopivat maksuvaihtoehdot. Hyväksymme kaikki suuret maksutavat turvallisen ja helpon transaktion varmistamiseksi.

Matkailijat luottavat ympäri maailmaa

Yli 30 vuoden kokemuksella Sembo on osa maailmanlaajuisesti luotettavaa Stena-ryhmää. Meidät tunnustetaan asiantuntemuksestamme ja meitä tukee alan johtavat akkreditoinnit, erityisesti autolla matkustamisessa.

Helppo matkasuunnittelu

Suunnittele matkasi nopeasti yksinkertaisella varausjärjestelmällämme. Käytä Ameliaa, AI-matkasuunnittelijaamme, vertaile hintoja ja löydä parhaat tarjoukset, pakettisuojelusuunnitelmamme turvin.

Matkusta omalla tavallasi

Valitse laajasta valikoimasta hotelleja, lentoyhtiöitä, lomakohteita ja aktiviteetteja. Alustamme tarjoaa joustavuutta ja kestäviä matkustusvaihtoehtoja, joten voit matkustaa haluamallasi tavalla.

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme