Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 44

White Villa Beach Resort

Kamburugamuwa, Sri Lanka

Mirissan ranta on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Baari
Internet
Spa
Pysäköinti
Vedenkeitin
Kahvinkeitin
Televisio
Lemmikkieläimet sallittu
Kuntosali
Turvallisuuslaatikko
Kaapeli- tai satelliitti-TV
Hiustenkuivaaja
Rauta
Silitysrauta ja silityslauta
Puutarha
Mikroaaltouuni
Terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Suihku
Työpöytä

Mirissan ranta ja Coconut Tree Hill Viewpoint sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 1,9 km:n päässä kohteesta Weherahena Buddhist Temple ja 4,1 km:n päässä kohteesta Mirissa-kalasatama. Kaikissa 5 huoneessa on ilmastointi ja LED-TVt. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Omasta kylpyhuoneesta löytyy erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja sadesuihkupää. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on kahvin-/vedenkeitin ja ilmainen pullovesi. Käytössäsi on tietokonepiste, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa vartalohoidot ja kasvohoidot. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja ympärivuorokautisen huonepalvelun. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen paikallinen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.00.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 85 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

White Villa Beach Resort kartta

Osoite

White Villa Beach Resort

Thappawatta Rd

81740

Kamburugamuwa, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme