Sembo Logo
Tuki

Tuki
1 / 100

Kitelantis Hotel and Resort

Kalpitiya, Sri Lanka

Kalpitiyan hollantilainen reformoitu kirkko on lähistöllä



Hotellin mukavuudet

Ilmastointi
Uima-allas
Baari
Internet
Kokoustila
Pysäköinti
Kahvinkeitin
Lemmikkieläimet sallittu
Turvallisuuslaatikko
Aurinkotuolit
Merinäköala
Hiustenkuivaaja
Puutarha
Kattotuuletin
Parveke
Terassi
Parveke tai terassi
Kylpyamme tai suihku
Tupakointi sallittu
Suihku
Veranta
Työpöytä
Järvinäköala
Perheystävällinen

Kitelantis Hotel and Resort sijaitsee rannalla, ja Jumma Mosque ja Kalpitiyan hollantilainen reformoitu kirkko sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 1,8 km:n päässä kohteesta Kalpitiyan hollantilainen linnoitus ja 3,4 km:n päässä kohteesta Kalpitiyan ranta. Tässä majoituspaikassa on 14 ilmastoitua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa keittiö. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja ilmainen pullovesi. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja kirjasto. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja hääpalvelut. Pääset nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta helposti ilmaisilla rantakuljetuksilla. Kitelantis Hotel and Resort tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja välipalabaarin/delin. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Ilmainen täysi aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat paikan päällä suoritettavat maksut. Maksuihin saattaa sisältyä sovellettavat verot:

  • Palvelumaksu: 10 prosenttia

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 70 USD per ajoneuvo yhteen suuntaan

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 11 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Kitelantis Hotel and Resort kartta

Osoite

Kitelantis Hotel and Resort

Kalpitiya

61360

Kalpitiya, Sri Lanka

Amelia avatar
Tutustu Ameliaan, uuteen matkasuunnittelijaamme